Mannen gezocht die auditie willen doen voor een Shrek musical

Is het ooit je droom geweest om in een musical te spelen, dan is deze auditie oproep vast iets voor jou. Ben je een man, is het ooit je droom geweest om toneel te spelen en houd je van Shrek? Dan is dit de eerste kan om je dromen te realiseren. De musicalvereniging MusicAll Spijkenisse zoekt mannen voor de titelrol van Shrek de Musical, die in 2022 op de planken van Theater de Stoep in Spijkenisse te zien is. 

shrek musical

Musicalvereniging MusicAll Spijkenisse 

"De heren die komen voor de auditie van Shrek hoeven nieteens op het groene figuur te lijken, met behulp van schmink en een masker kan elke man op Shrek lijken’’, vertelt penningmeester Tino Vos van MusicAll Spijkenisse tegenover het AD. De vereniging bestaat nu zes jaar en speelt jaarlijks met haar leden een grote musical in Theater De Stoep in Spijkenisse.  Maar bij elke voorstelling hebben ze vaak te weinig aanmeldingen van mannen, vandaar deze oproep geplaatst is. Een reden waarom mannen het wat laten afweten, kan hij niet geven. "Ik vind dat lastig om te zeggen. Misschien zijn er weinig mannen in onze regio die in een musical willen spelen, want elders in het land zijn er gezelschappen waar wél veel mannen spelen."


Audities

De musical is een familievoorstelling voor jong en oud. Nadat Shreks moeras is volgestroomd met verbannen sprookjesfiguren, trekt Shrek er op uit om de eenzame prinses Fiona te redden uit haar toren. Samen met Ezel gaat hij het avontuur aan Fiona naar Heer Farquaad te brengen. De originele animatiefilm van Shrek kwam uit in 2001 en werd gemaakt door DreamWorks. De audities voor de rol van Shrek vinden plaatst op vrijdag 24 en zaterdag 25 september in het Centrum van de Kunsten in Spijkenisse. Indien jij geinteresseerd bent, kan jij je  aanmelden via de website van MusicAll Spijkenisse.

Gepubliceerd op: 22 september 2021

Tags

×