Mannen met een bierbuikje hebben veel betere seks!

Eerder vertelde we jullie al eens dat mannen met een bierbuikje meer seks hadden,  uit onderzoek bleek namelijk dat mannen met een bierbuik meer seks hebben dan mannen met een strakke buik. Vandaag hebben we nog meer goed nieuws voor mannen met een lekker bierbuikje. Onderzoek wijst namelijk uit dat mannen met een "bierbuikje" betere seks hebben. 

De Erciyes University in Turkije deed onderzoek en kwam er achter dat mannen met een buikje veel betere seks hebben. Maar hoe zit dat dan precies? Er zijn meerdere redenen. Zo weten we al dat mannen met een buikje het langer volhouden, en dat zorgt dus mede voor betere seks (meer daar over lees je hier). Maar naast dat de "bierbuik" mannen het langer uithouden, zorgt het buikje ervoor dat het orgasme van de man wordt uitgesteld. Want hoe groter de buik, hoe meer estradiol er in het lichaam is. Estradiol (een vrouwelijk hormoon) zorgt er dan weer voor dat het orgasme zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Verklaard meteen waarom vrouwen moeilijk klaarkomen. 

Daarnaast zorgt een buikje voor "love handles". Oftewel extra houvast voor de vrouwen en dat vinden vrouwen sensueel. Verder zorgt een bierbuikje ervoor dat de prestatie van de vrouw ook verbetert. Hierdoor wil zij meer dingen proberen, wat voor mannen natuurlijk weer gunstiger is. Oftewel, zeg dat fitness abonnement maar gewoon op! 

Gepubliceerd op: 5 juli 2018

Tags