Mart Hoogkamer krijgt stevige kritiek: 'Hij is volledig doorgeslagen'

Een jaar geleden hadden nog niet veel mensen van Mart Hoogkamer gehoord, maar dankzij zijn zomerhit Ik Ga Zwemmen is de Leidse zanger in één klap beroemd geworden in Nederland en omstreken. Ook in België is het nummer een succes. Twee Youtubers maakten zelfs een parodie, waar ze de nummer 1-hit verdraaiden naar 'Ik ga padellen, met een kratje Stella'. Maar daar heeft het platenlabel van Mart een stokje voor gestoken, tot grote woede van de Belgen.

mart hoogkamer

Supercontent

Pieterjan en Jeff van het YouTube-kanaal Supercontent, die de parodie maakten, kwamen er onlangs tot hun grote verbazing achter dat hun video van Youtube was verwijderd. "Mart Hoogkamer himself heeft onze video laten verwijderen", aldus het duo in een nieuwe video. "Ons voormalige idool. Het moet tussen 2 en 3 ‘s nachts zijn gebeurd. Ik weet niet of er veel mensen zijn die mensen in hun slaap aanvallen. Mart Hoogkamer dus wel."

Compliment

Aan tafel bij Jinek kon Hoogkamer onlangs nog hartelijk lachen om de Belgische variant van zijn nummer. Toen vond hij nog dat het een compliment was dat wij een parodie gemaakt hadden", vervolgen Pieterjan en Jeff. "Maar op weg naar huis moet er iets gebeurd zijn waardoor hij volledig is doorgeslagen, zijn manager gebeld heeft, en de rest is geschiedenis."

Geen toestemming

In een reactie aan het AD laat Mart's management weten dat de zanger niet zelf verantwoordelijk is voor de verwijdering, maar zijn platenlabel. "Dat is heel gebruikelijk als er geen toestemming is gevraagd om de tekst te veranderen. Als er wel toestemming gevraagd is en gekregen, dan wordt er niets verwijderd. Maar dat doen alle platenmaatschappijen, dus het is niets nieuws."

Check de reactie van Supercontent waarin Mart Hoogkamer stevige kritiek krijgt hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

 

Gepubliceerd op: 12 september 2021

Tags

×