Massa is Kassa-Peter Gillis zet zijn ultraluxe camper te koop voor 'een prikkie'

Peter Gillis kocht nog maar drie maanden geleden een ultraluxe camper aan te schaffen, maar blijkbaar is de Brabantse ondernemer en investeerder alweer uitgekeken op het ding. Het gevaarte van het type Morelo Palace 90 M staat inmiddels namelijk weer te koop en kan voor 'een prikkie' worden overgenomen.

camper peter gillis

Massa is Kassa

Peter Gillis werd succesvol dankzij zijn Oostappen Groep Vakantieparken. Hoewel de parken negatief in het nieuws kwamen, vanwege de slechte staat van de huisjes, leverder dut hem toch vier jaar op rij een notering in de Quote 500 opleverde, de lijst van de 500 rijkste Nederlanders. Sinds 2020 is hij op SBS6 te zien in zijn eigen realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa'. Wellicht gaat het zakelijk even wat minder voor de wind, want onlangs zette Gillis zijn Belgische villa en de Porsche Cayenne van zijn vrouw al te koop, en nu wordt ook zijn luxeparadijs op wielen alweer van de hand gedaan.

Luxe

De Morelo Palace 90 M is een camper die eigenlijk helemaal niets meer met kamperen te maken heeft. Binnen lijkt het namelijk meer op een luxe appartement, met alles erop en eraan. Zo is deze uitgerust met leren loungebanken, een comfortabele master-bedroom, grote flatscreen tv's, een panorama dakvenster, een badkamer met wasmachine en een compleet uitgeruste keuken met keramische kookplaat, oven en vaatwasser. Oh ja, laten we ook de ingebouwde garage aan de achterkant niet vergeten, met ruimte voor een Smart. Inderdaad, de auto.

Prijs

Lijkt het je wel wat om het paradijs op wielen van Peter Gillis rond te touren? Voor 'slechts' 389.000 euro kan het gevaarte kan van jou zijn! Kijk op de website van Niesmann+Bischoff.

Check de ultraluxe camper van Peter Gillis die te koop staat hier:

 

peter gillis

peter gillis

Bron en beeld: Man-Man

Gepubliceerd op: 15 augustus 2021

Tags

×