Matchen in Lang Leve de Liefde is niet helemaal goed gegaan: 'Wat een botte zak!'

In het SBS-programma Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden een aantal dagen bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat er iets moois opbloeit tussen de twee. Dit gaat soms goed, maar soms ook helemaal niet. In het geval deelnemers Chantal en Paul pakt het matchen van de programmamakers duidelijk niet helemaal goed uit.

lang leve de liefde

Extreem ongemakkelijke confrontatie

Paul en Chantal blijken namelijk helemaal niets met elkaar gemeen te hebben, en maken dat elkaar in niet mis te verstane taal duidelijk. Chantal begint de extreem ongemakkelijke confrontatie door Paul te vertellen dat ze niet met hem verder wil. Ze vind namelijk dat ze te veel voor hem moet zorgen en dat hij ook qua uiterlijk niet de man is die ze zoekt. Paul is duidelijk beledigd en slaat terug door Chantal te vertellen dat hij ook liever een i'iets  sportievere' dame had gehad. Zo kibbelen de twee nog even door.

Wat een misbaksel

Kijkers kiezen vervolgens massaal de kant van Chantal, zo blijkt uit de duizenden reacties die het fragment op de Facebookpagina van het programma krijgt. Zo schrijft iemand: "Respect voor deze vrouw dat ze het 24 uur vol heeft gehouden ik was al eerder gillend weggelopen," en een ander: 'Wat een misbaksel die kerel. Die is gestoord, had zeker vervroegd weekend verlof. Alleen die stem al om van te kotsen," en weer een ander: 'Ik was na 5 minuten al weggegaan wat een botte zak!'

Check de extreem ongemakkelijke confrontatie tussen Chantal en Paul in Lang Leve de Liefde hier:

Grootste eikel ooit

Eerder ergerden kijkers zich ook al kapot aan 'arrogante kwal' Jochem, die een walgelijke anekdote vertelde over een date die hij in het verleden had. Hij komt dan ook zeker in de aanmerking van 'grootste eikel ooit' in het programma. Dit fragment kijk je hier terug.

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 4 juli 2021

Tags