'Maxim Hartman' gaat los tegen buurman in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Deepfake video's zijn een redelijk nieuw verschijnsel, waarbij het gezicht van iemand op het lichaam van iemand anders wordt geplakt door middel van videoeffecten. Dit is soms zo realistisch, dat sommige mensen zich zorgen maken over het misbruik dat hiervan gemaakt kan worden. Maar in soms is het in ieder geval gewoon hilarisch, zoals in het geval van deze video.

maxim hartman frank visser doet uitspraak

Legendarische burenruzie

Onlangs vond er in het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak een nu al legendarische ruzie plaats tussen buren uit Maastricht. Hierbij hadden buurvrouw Miranda en haar man ruzie met een andere buurvrouw Miranda en haar man. Een van de Miranda's had een verleden als webcam-girl, en de man van de andere Miranda wilde nog wel eens naar haar gluren, wanneer ze in de tuin lag te zonnen. De hilarische ruzie kijk je hier terug.

Maxim Hartman

Terug naar de deepfakes. Tijdens de zaak in het programma van Mr. Frank Visser, gaat een van de betrokkenen volledig door het lint tegen de andere partij. En laat daar nou net de kop van Maxim Hartman perfect op passen! Het resultaat is dan ook geniaal!

Check de deepfake Maxim Hartman die losgaat in Mr. Frank Visser doet uitspraak hier:

Bron en beeld: Youtube Deep Nep

Gepubliceerd op: 9 april 2021

Tags

×