McDonald's-medewerker toont wat ze doen als klant om 'verse friet' vraagt

Een virale TikTok-video toont een medewerker van McDonald's die demonstreert wat ze doen als een klant om verse friet vraagt. Nnennaaaaa6 heeft een video gefilmd en gepost die 1,5 miljoen views en meer dan 34.000 likes heeft verzameld. De overlay-tekst, waar de commentatoren haastig achteraan gingen, luidt: "pov: het is 9/11 en een klant vraagt ​​om verse friet."

mc donald's verse friet

Frietjes opwarmen

De medewerker van de bekende burgertent met de gele M schept de frietjes op en legt ze terug in de friteuse om op te warmen. Deze actie gaat gepaard met tal van andere video's op verschillende McDonald's-locaties die werknemers laten zien die hetzelfde doen. Over de tekst "9/11" schreef de werkneemster in haar opmerkingen: "Ik bedoelde 4/20." De opmerking kwam haar op flink wat commentaar te staan. "Niemand kan 4/20 en 9/11 verwarren." 'Je hebt ze toch niet in de war gebracht,' zei een ander.

In een beetje extreem donkere humor schreef een commentator: "De dag dat de bogen vielen." Een andere schreef: "je moest high zijn om dat te schrijven." Voor sommige commentatoren was het geen probleem dat de frietjes terug in de friteuse werden gedaan, met één die opmerkte: "Homie, dat is letterlijk prima. Ik wil ze gewoon heet hebben. Als een klant die meestal om verse friet vraagt, wil ik dat je ze alleen maar opwarmt en een beetje krokanter maakt."

Check hier de video waarin de McDonald's-medewerker toont wat ze doen als klant om 'verse friet' vraagt:

@nnennaaaaa6

legal purposes this is a joke #MyAncestryStory #mcdonalds #DealGuesser #essentialworker #fyp #fypシ #foryou #trending #viral #comedy #jokes #frie

Spongebob - Dante9k

Gepubliceerd op: 7 december 2021

Tags