McDonald's presenteert all you can eat

Terwijl de halve wereld is overgestapt op de superfood, is afgestapt van de E-nummers en we weer massaal de sportschool in zijn gedoken, zijn er toch nog van die bedrijven die het blijven proberen. Juist ja, zwaargewicht McDonald’s doet weer een poging om ons aan het vreten te krijgen. Naast hun onweerstaanbaar verleidelijke reclames zetten ze nu een ander geheim wapen in: de “all you can eat” McDonald’s.

Het nieuwe fastfoodrestaurant bezet zo’n 600 vierkante meter en je kunt zo veel hamburgers naar binnen proppen tot je uit elkaar ploft. De bedenker van het concept is Chris Habiger en hij is ervan overtuigd dat de toekomstige McDonald’s een hit gaat worden. Het idee achter de supersize vreetschuur is dat je je eigen hamburgers in elkaar kunt flansen en eindeloos kunt combineren. Daarnaast zit alles er op en er aan bij de nieuwe “all you can eat” McDonald’s. Zo is hij uitgerust met een glijbaan, videogames en een heuse lichtshow. Daarnaast zou zo de McDonald’s de McDonald’s niet zijn als die niet was voorzien van de ballenbak en kunnen die kinderen nog altijd hun feestjes houden in de McDonald’s feesthoek.

Maar naast het gloednieuwe design gaat het bij McDonald’s natuurlijk maar om één ding: eten, en dat hebben ze! Zo kun je bij de ‘bestel zelf paal’ kiezen welke ingrediënten je allemaal op je burgertje wil en komen ze deze speciaal voor jou serveren. Ook kun je er oneindig je frietjes bijvullen en onophoudelijk veel M&M’s over je McFlurry strooien. En mocht je als healthy junkie nog niet om zijn, dan hebben ze ook nog een “all you can eat salad bar”. De fastfoodketen heeft weer eens zijn uiterste best gedaan om de wensen van de klanten uit te laten komen. Maar of de mensen hun zeewier en hun superfood weer zullen gaan inruilen voor een Big Mac? We gaan het meemaken.

Gepubliceerd op: 19 april 2016

Bron

Tags