Attentie: McDonald's verkoopt kipnugget-kussen

Begin jij ook al te watertanden als je ook maar één seconde aan fastfoodketen McDonald's denkt? Je bent niet de enige. Die perfect gezoute frietjes (of patat?) en zelfs die waterige cola kunnen we hier waarderen!

Mcdonald's kipnugget kussen

McDonald's lovers opgelet

Ben jij iemand die ook niet genoeg kan krijgen van de kipnuggets van de mac? Voor een kip 6 willen we best wakker gemaakt worden. En delen? Nope, dat zit er absoluut niet in! Vanaf nu kun je je passies slapen én kipnuggets van de McDonald's combineren. 
 

Kipnugget-kussen

McDonald's heeft namelijk een kussen in de vorm van een kipnugget op de markt gebracht. Dat heeft de fastfoodketen in samenwerking met rapper Travis Scott gedaan. Voor de leken onder ons: Travis Scott is wereldwijd bekend en staat bekend om zijn goede outfits. Het kipnugget-kussen is maar één onderdeel van de McDonald's x Travis Scott collectie. Het kussen is niet goedkoop: je betaalt er maar liefst 90 euro voor. Máár dan heb je wel de mooiste dromen. Lijkt ons een prima deal. 

mcdonald's kiptnugget kussen

Te koop

Het enige nadeel is dat de kussen inmiddels wel is uitverkocht. Er staan wel een aantal kussens te koop, maar daar betaal je net even wat meer voor. Je moet zelf maar kijken of je dat het geld waard vindt! 

 

 

Gepubliceerd op: 11 april 2021

Bron

Tags