De meest nutteloze uitvinding ooit: Crocs ondergoed

Crocs, je kent het bedrijf vast wel van de ontiegelijk lelijke rubberen slippers, waarvan je zou denken dat niemand ooit zo gek zou zijn om hier op te gaan rondlopen. Nou, daarin hebben we ons dan vergist, want te sloffen werden een regelrechte hit. Zouden mensen dan ook gek genoeg zijn om in andere kledingstukken van de Crocs-rubber te gaan rondlopen, moet Matt Benedetto van Youtube-kanaal Unnecessary Inventions zich hebben afgevraagd.

Gator Brief-collectie

Matt ontwikkelt nutteloze uitvindingen, die hij de Gator Brief-collectie noemt. Zijn nieuwste pronkstuk: de Crocs-onderbroek! De stijlvolle onderbroek is uitgerust met al je favoriete accessoires, zoals een sportband, ademende gaten en geribbelde accenten. Daar gaat dus niemand in rondlopen, of toch wel..? 

Check de superhippe Crocs ondergoed hier:

crocs ondergoed

crocs ondergoed

crocs ondergoed

Eerder verschenen in de Gator Brief-collectie al de Crocs zonneklep en de Crocs handschoenen:

Check de video over hoe de Crocs onderbroek tot stand kwam hier:

Eerder sloegen Crocs en fastfoodketen Kentucky Fried Chicken de handen al ineen voor een opmerkelijk samenwerking, door een speciale KFC-editie van de slippers uit te brengen, com[;eet met stukjes gefrituurde kip en de herkenbare KFC-kleuren erop. Deze vind je hier.

Bron en beeld: 9GAG, Youtube Unnecessary Inventions

Gepubliceerd op: 9 maart 2021

Tags