Megan van Temptation Island 2018 totaal onherkenbaar!!

Temptation Island 2018 is misschien wel één van de meest spraakmakende seizoenen die het programma rijk is. Niet alleen 'Timtation' en 'Debrah Leemans' deden hier aan mee, maar ook de Vlaamse Megan en Kevin. En even over die laatste dame in kwestie: in 4 jaar tijd is zij megaveel veranderd. Check maar!

Temptation Island 2018

In Temptation Island 2018 zagen we hoe Megan continu door haar (inmiddels ex-)vriendje belachelijk werd gemaakt. Geen goede basis, dus brokkelde de relatie halverwege het programma af. Megan dook toentertijd het bed in met verleider Joshua, maar dat is uiteindelijk geen stel geworden. Megan was in het programma een typische 'girl nextdoor'. Een knap en lief meisje, maar voor de rest niet heel opvallend. Dat is nu wel anders!
 

Megan

Megan heeft een heuse transformatie ondergaan waardoor ze een fotoshoot met Playboy had én een eigen Only Fans heeft. Ze is géén brunette meer en ze verblijft momenteel in Dubai. Ze is ook meer gaan sporten en er is niks meer over van the girl next door uit Temptation Island 2018. Nog even een opfrisser, dit was Megan (en Kevin) in 2018:

En dit is haar nu:
 

 

 

 

Gepubliceerd op: 13 september 2021

Bron

Tags