Satire: Meghan Markle klapt uit de school over pestgedrag

Loading Video...

Meghan Markle en Prins Harry hebben heel wat stof laten opwaaien toen ze vorig jaar het Britse koningshuis verlieten en hun biezen pakten naar de Verenigde Staten. Vandaag vertellen ze bij Oprah Winfrey over allemaal info die wij normale burgers niet weten van de familie...

Meghan Markle ziet er namelijk uit als een schat van een vrouw, maar diep van binnen zit er een monster: ze is namelijk een pester. Dat vertelt ze in bovenstaande video van het satirische Youtubekanaal LuckyTV. Oprah Winfrey heeft het genoegen om met deze scoops de wereld te verrassen met allerlei eigenaardige feiten.

Prins Harry en Meghan Markle

Ook Prins Harry is te zien in de video. Zonder de mening van deze roodharige en voormalige prins van het Britse koningshuis zouden we liever helemaal niks willen zien. Om het hele interview te zien zou je toch echt morgen naar Oprah Winfreys programma moeten kijken :-). 
 

Nog harder lachen? 

Meer satirische video's zien? Check dan hier een video waarin Brabant creatief omgaat met het feit dat carnaval dit jaar niet mocht doorgaan. Of wat dacht je van de campagne "Ik Doe Niet Meer Mee" waar LuckyTV een opvallende invalshoek bij zocht. 

 

Gepubliceerd op: 6 maart 2021

Bron

Tags