Meilandjes raken 'Chateau' aan de straatstenen niet kwijt: 'Prijs gaat zakken naar 500.000'

Het 'chateau' van de Meilandjes staat al een tijdje te koop, en blijkbaar raken ze deze aan de straatstenen niet kwijt. Hierom is de prijs al twee keer al flink gezakt, omdat niemand interesse had. De oorspronkelijke vraagprijs was 1.250.000, en is daarna verlaagd naar 1.000.000, maar zelfs voor dit bedrag krijgen ze het kasteel niet kwijt. De prijs is nu verlaagd naar 750.000 Euro vertelt Privénieuws, en mogelijk gaat de prijs nog verder dalen.

chateau meilandjes

Extra kosten

Om het kasteel aan te schaffen zijn er wat extra kosten aan verbonden. Er moet bijvoorbeeld nog een fiks bedrag worden betaald aan de notaris, en er zijn er héél wat herstellingswerken nodig. Verder is er op de gelijkvloers géén centrale verwarming, alleen 4 houtkachels, het zwembad is niet verwarmd en de tegels rond het zwembad liggen los. Daarnaast moet de elektriciteit in het chateau volledig vernieuwd worden, het dak lekt op meerdere plaatsen en er ontbreekt Isolatie in het kasteel. Het is er niet warm te krijgen., waardoor het  tijdens de wintermaanden wel een koelkast lijkt. Vandaar de familie Meiland tijdens de tv-opnamen dikke jassen droegen in huis, zo schrijft Privénieuws.

Niet toeristisch

Bovendien ligt het kasteel in het departement van Limoges, want niet bepaald een toeristische regio van Frankrijk is. Het is dus niet heel aantrekkelijk om er een B&B uit te baten. Gelukkig krijg je de zitmaaier er wel gratis bij. De Meilandjes kochten het kasteel zelf voor slechts 4000.000 Euro, en er wordt algemeen aangenomen dat de prijs nog gaat zakken naar 500.000 Euro de volgende maanden.

Check de foto's van Chateau Meiland hier:

chateau meilandjes

chateau meilandjes

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021

Tags

×