Meisje verklapt wat voor plastische ingrepen ze heeft laten doen

Mede door de opkomst van sociale media worden er nieuwe schoonheidsidealen gecreeërd. Hierdoor nemen veel mensen geen genoegen meer met het lichaam dat ze gekregen hebben, en zijn ze bereidt om heel ver te gaan om op hun idolen te lijken. Hiervoor worden vaak vele duizenden euro's uitgegeven aan ingrepen van een plastische chirurg. Zo ook de dame in onderstaande video.

plastische ingrepen

Een paar kleine ingreepjes

Op het eerste gezicht zie je het misschien niet gelijk, maar ook deze dame heeft een paar kleine ingreepjes laten uitvoeren, zo laat ze in de video op tikTok zien. Zo heeft ze haar lippen laten opspuiten, haar jukbeenderen, haar kin laten doen en een facelift gehad. Haar wenkbrauwen zijn nog wel in de originele staat. Ze is er dan ook super tevreden mee.

Geen fillers maar filters

Gelukkig blijkt de dame, met TikTok-account @dilayw ons voor de gek te houden. Het gaat namelijk niet om fillers maar slechts om filters. Toch ligt het allemaal niet zo ver van de realiteit vandaan. Wij hopen maar dat het een trend is die snel weer overwaait, voordat er straks alleen nog maar wandelende barbiepoppen over zijn.

@dilayw

Zo blij met mijn nieuwe gezicht!! ##fillers ##fyp ##voorjou ##dilayw ##botox ##surgery

origineel geluid - dilayw

Bron en beeld: TikTok DilayW

Gepubliceerd op: 7 april 2021

Tags

×