Mensen bakken frikandel van 2,8 meter in dakgoot

Je bent of iemand die een kroket wil of iemand die graag een frikandel naar binnen propt. Deze vrouw is in ieder geval verslaafd aan frikandellen... Gelukkig kunnen we haar ook vertellen dat frikandellen hartstikke gezond zijn, maar dat is weer een heel ander verhaal. Frikandellen komen er in alle soorten en maten, en jongerenorganisatie R&S Jan de Rooij wilde graag een poging wagen om de langste frikandel te maken. 

Op Facebook schrijven ze het volgende: "Meer dan 100 frikandellen, 1 lange dakgoot, 3 gasstellen en 3 liter frituurvet. Ja, wij hebben vandaag een poging gedaan om de langste frikandel te maken. Deze 280cm lange frikandel speciaal hebben we lekker opgegeten!"

Weliswaar is het al weer drie jaar geleden dat de jongerenorganisatie dit kunstje deed, maar tot op heden hebben wij niet gezien of iemand dit record verbroken heeft. Mocht je het antwoord weten, laat het ons dan weten. 

Meer dan 100 frikandellen, 1 lange dakgoot, 3 gasstellen en 3 liter frituurvet. Ja, wij hebben vandaag een poging gedaan...

Geplaatst door R&S Jan de Rooij op Zaterdag 9 december 2017

Gepubliceerd op: 2 november 2020

Tags