Mensen gaan stuk om 'anabolen-foto' André Hazes: "Straks ontploffen ze nog

André Hazes is regelmatig in de sportschool te vinden, dat is volgens ons wel algemeen bekend. Dit is namelijk te zien aan zijn foto's op Instagram! Toch zijn zijn volgers niet helemaal te spreken over zijn manier van sporten.

Onrealistisch snelle spiergroei?!

Waar de normale mens maandenlang moet trainen om wat spieren te kweken, lijkt het bij André een stuk sneller te gaan. In ieder geval, als we zijn volgers moeten geloven dan! Wat we wel weten is dat hij een sponsordeal heeft met fitnessmerk XXL Nutrition, maar toch rest nu de vraag: zou André aan de anabolen zijn...? 
 

Anabolen of niet?

André heeft dat nog niet bevestigd en we verwachten ook niet dat hij dat zal doen. Maar de foto die hij onlangs plaatste waar zijn bovenarm te zien is, laat wel iets vermoeden. De reacties onder zijn post zijn ook niet mals. Het varieert van reacties als: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen" en "Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” doelend op zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. Maar ook reacties zoals "Die moeten niet groter worden..." komen voorbij. 

Oordeel zelf maar in de foto hieronder die Andre op Instagram heeft geplaatst:
 

Gepubliceerd op: 5 mei 2021

Bron

Tags