Met deze 'bezorg jacka' kun je gewoon naar buiten tijdens de avondklok

Na het zo'n 10 maanden zonder is geprobeerd, gaat zaterdag in Nederland alsnog de avondklok van start. Dit betekent dat je vanaf 21:00 uur niet meer naar buiten mag, als je daarvoor geen goede reden hebt. Natuurlijk zijn er mensen die deze avondklok met slimme trucjes proberen te omzeilen.

Perfecte oplossing

Een reden om wél na 21:00 uur op straat te mogen zijn, is wanneer je dit vanwege je werk doet. Albert Grind, een website à la De Speld of Tommy teleshopping, waar allerlei nepproducten 'te koop' zijn, biedt de perfecte oplossing. De site biedt namelijk een Albert Grind bezorg jacka aan, dat precies lijkt op zo'n jasje waarin de boodschappen bezorgers van Albert Heijn rondlopen, waarmee oom agent je gewoon met rust laat. 

Bestel 'm nu, en je krijgt er een gratis sixpack Covid bij!

Check de bezorg jacka van Albert Grind hier:

Dino uitlaten

Onlangs kwam een Amsterdammer met een ludiek idee om de avondklok te omzeilen, namelijk door zijn dinosaurus uit te laten! Tijdens avondklok mogen mensen met een hond deze namelijk wel 's avonds gewoon uitlaten. De man wilde 's avonds een rondje gaan hardlopen met drie vrienden, waarbij ze alle vier een dinopak zouden aantrekken. Twee van de pakken waren echter kapot, waardoor ze op het idee kwamen om twee van de dino's dan maar aan te lijnen en zo de stad door te rennen. "Na 21.00 uur mag je in principe je hond uitlaten, dus wij dachten: waarom zou je niet je dino uitlaten? We hadden ook keurig een lijntje aan de dino vastgemaakt," vertelt Stefan aan AT5. "We kregen aardig wat applaus, ook vanaf de balkons, go dino! Een oud omaatje zei nog: lekker fit blijven!"

Bron en beeld: Albert Grind

Gepubliceerd op: 23 januari 2021

Tags

×