Mexicaan die ex-vrouw wil bespioneren komt vast te zitten in zijn eigen tunnel

Jaloerse exen kunnen uit wanhoop de raarste dingen doen om erachter te komen wat hun voormalige partner alleen uitspookt als vrijgezel. Dit bewijst zich maar weer nadat er in 50-jarige Mexicaan moest worden bevrijd nadat hij zijn ex-vrouw aan het bespieden was. De man kwam namelijk vast te zitten in een tunnel die hij had gegraven om zijn voormalige vriendin in de gaten te houden.

César Arnoldo uit de plaats Puerto Penasco in het noorden van Mexico mocht niet meer in de buurt komen van zijn ex-vrouw vanwege een aanklacht van huiselijk geweld. Om dat verbod te omzeilen groef hij een tunnel onder haar huis. In eerste instantie dacht de ex-vrouw dat het geluid dat ze al ruim een week hoorde afkomstig was van katten in de buurt.

Maar nadat het steeds geluid luider werd, ging ze poolshoogte nemen en vond ze haar ex-man onder haar huis. Nadat hij door de hulpdiensten uit de tunnel was gehaald, werd hij gearresteerd. Hoelang hij er al zat was niet duidelijk maar volgens de politie was de man ernstig uitgedroogd. De vrouw liet weten dat ze na 14 jaar de relatie met Arnoldo had verbroken omdat hij zo ontzettend jaloers was.

Gepubliceerd op: 30 april 2019

Bron

Tags