Mexicanen vesturen tijgerwelpje per post

Pakketje ontvangen en versturen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je kan de ook de meest bijzondere goederen bij je thuis laten bezorgen. Maar sommige verzendingen hebben wel een hele eigenaardige inhoud. Zo vonden Mexicaanse inspecteurs afgelopen week een tijgerwelpje tussen de postpakketten.

Toen de speurhond reageerde op een pakketje waar geluiden uit kwamen besloten de inspecteurs de plastic container open te maken. Tot hun grote verbazing troffen ze een twee maanden oud Bengaals tijgertje aan. Het welpje was verdoofd en lag in de plastic container tussen wat krantenknipsels. Het welpje had geen eten of drinken maar was op lichte uitdroging na gezond.

Het tijgertje werd in de Mexicaanse staat Jalisco op de post gedaan en verstuurd naar een adres in de Queretaro, een afstand van ongeveer 350 kilometer. De papieren van het Bengaalse tijgerwelpje waren wel in orde. De politie onderzoekt wie het tijgertje heeft verstuurd. Hierna is het welpje is overgedragen aan een dierenopvang.

 

Gepubliceerd op: 10 februari 2018

Bron

sbs

Tags