Miljuschka Witzenhausen laat wederom haar curves zien in #eerlijkebikinifoto

De laatste jaren is er een beweging gaande waarbij we vrouwen en mannen moeten omarmen die niet vallen binnen de schoonheidsideaal. Wat ons betreft een goed idee! Ook in Nederland hebben we een paar prachtige curvy dames. Eén daarvan is Miljuschka Witzenhausen.


 

Onzekerheden in de zomer

De zomer is leuk, maar het brengt voor een grote groep mensen toch wat onzekerheden met zich mee. Na zo'n winter jezelf kunnen verstoppen onder grote truien, moet je nu jezelf letterlijk blootgeven als je een bezoekje aan het strand, een meer of het zwembad brengt. Als je dan niet binnen het 'schoonheidsideaal' past, dan is dat soms moeilijk.

miljuschka witzenhausen
 

Miljuschka Witsenhauzen

Ook Miljuschka Witsenhauzen heeft hier vroeger mee gestruggled (en soms nog steeds wel eens). Ze heeft inderdaad geen maatje 34, maar ze is nog steeds hartstikke knap. Zij omarmt haar curves en laat dat graag zien in een eerlijke bikinifoto op instagram. Onlangs liet ze weer zo'n eerlijke foto zien en we moeten toegeven: we zijn hartstikke fan van haar! 
 

Bodypositivity

Miljuschka wil benadrukken dat iedereen mooi is op zijn of haar eigen manier. Je hebt echt geen fillers nodig zodat je dichterbij het 'schoonheidsideaal' komt en je hoeft jezelf ook absoluut niet uit te sterven om wat kilo's af te vallen. Het is alleen maar zonde om zoveel lekkers te missen! Daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Bron en beeld: Instagram Muljuschka

Gepubliceerd op: 3 juli 2021

Bron

Tags