Model begint Only Fans account om kankerbehandeling van partner te betalen

Een vrouwelijke model heeft zichzelf ingeschreven op Only Fans om geld in te zamelen om de 'waanzinnig dure' kankerbehandeling van haar partner te kunnen betalen.

Model en influencer Ona Artist heeft zichzelf ingeschreven op de site om geld in te zamelen voor de chemotherapie van haar partner Dustin - maar ze zegt dat ze ondanks haar inkomen van $50.000 (ruim 41.730 euro) per maand nog steeds niet genoeg verdient.

Slecht nieuws van haar vriend

Helaas kreeg haar partner Dustin te horen dat hij slechts een overlevingskans van 50% heeft nadat vorig jaar lymfeklierkanker bij hem werd geconstateerd. Hij begon onmiddellijk met chemotherapie en omdat de medische rekeningen snel opliepen, lanceerde Ona haar Only Fans om te proberen de eindjes aan elkaar te knopen.

Maar ook al is Ona populair op de site en verdient ze 50.000 dollar, ze zegt dat het koppel nog steeds moeite heeft om de rekeningen te betalen, die tot nu toe maar liefst 500.000 dollar hebben bedragen.

"Toen Dustin werd gediagnosticeerd, viel alles in duigen"

In een interview met Jam Press, zei Ona: "Toen Dustin werd gediagnosticeerd, viel alles in duigen.

"Niet alleen was ik bang voor zijn leven, maar de chemo was zo slopend dat hij niet kon werken en ik veel tijd aan de verzorging van hem moest besteden.

"Ik had een eigen site die ik zelf ontworpen had en zelf hostte, en ik hield van de vrijheid die dat met zich meebracht.

"Toen er enorme rekeningen met de post binnenkwamen en ons inkomen kelderde, besloot ik eindelijk iets te doen wat ik al een tijdje aan het uitstellen was en sloot ik me aan bij Only Fans.

"Dustin is dol op mijn Only Fans en is al een tijdje mijn fotograaf, dus hij vindt het prima om zijn lichaam te delen - hij ziet het als kunst, net als ik."

Inzamelingsactie voor de behandeling

Naast haar Only Fans is Ona van plan om deel te nemen aan een inzamelingsactie genaamd de Arizona Trail, die een 800-mijl lange fietstocht van Mexico naar Utah, VS, omvat en bergen, woestijnen, bossen, wildernis sites en canyons, waaronder de Grand Canyon, omvat.

Ona hoopt met haar fondsenwerving genoeg geld te kunnen ophalen.

 

Gepubliceerd op: 17 april 2021

×