Model uit Dubai doet alsof ze business class vliegt, maar wordt exposed!

Voor mensen die veel met het vliegtuig reizen, hebben als droom om met business class te vliegen. Dat is natuurlijk mega-duur, dus vaak komt het er niet van. Model Oceane uit Dubai is in ieder geval één van de gelukkigen die het geld ervoor heeft om met business class te vliegen. Of toch niet...?


 

Business class

Oceane plaatste onlangs een foto op Instagram van zichzelf in een business class met als caption 'Next stop: Monaco'. Tussen haar ruim 850 duizend volgers zullen daar héél veel jaloerse mensen tussen zitten. Business class vliegen blijft voor veel mensen toch bij een droom. Ook deze actie bewijst maar weer dat social media nep is, want het blijkt dat Oceane helemaal niet met business class vloog. Ze zat net als al het andere plebs gewoon in een Economy-stoel! Een medepassagier maakte er een foto van en plaatste dat online.

 


 

Exposen

Dat is natuurlijk niet helemaal hoe het werkt, Oceane. Óók niet als je influencer bent en leuke kiekjes wil schieten. Mensen branden haar online af en maken regelmatig de vergelijking met de typische 'Expectations vs. reality' hashtag. Wij snappen het wel! Als je je billen brandt, moet je op de blaren zitten. Ook jij, Oceane. 

Loading Video...

 

Gepubliceerd op: 4 juni 2021

Bron

Tags