Moeder neemt tattoo van tekening van zoontje, ontdekt dan dat het niet van hem is

Na het zien van het prachtige kunstwerk dat haar zoon had gemaakt, besloot een moeder het te vereeuwigd in een tattoo. Jammer genoeg, was het niet zijn tekening. 

TikToker th3victorygarden reageerde op een video gepost door pigeonsandfries waarin mensen werd gevraagd hun meest kansloze tatoeages te onthullen.

Tattoo zonder betekenis

Niet iedereen neemt tatoeages omdat ze iets betekenen; soms is het gewoon omdat ze het ontwerp leuk vinden. Een moeder dacht echter dat het een mooi gebaar zou zijn om de tekening van haar zoon te laten zetten... maar het bleek helemaal niet zijn tekening te zijn.

@th3victorygarden

#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos #funny #myfavoritetattoo #doodle

♬ original sound - Whatever

Niet de tekening van haar zoon

In de video rolt de moeder haar mouw op en onthult de tatoeage, die een piratenbaai met een grote rots in de vorm van een schedel en een palmboom laat zien. Het lijkt een beetje op een plek waar een SpongeBob SquarePants-personage zou verblijven. Zonder een greintje lach zegt ze: 'De vriend van mijn zoon heeft dit getekend, ik dacht dat mijn zoon dit getekend had.'

De TikTok-video is al meer dan 355.000 keer bekeken, waarbij veel gebruikers het kunstwerk roemden. 'Dat kind heeft serieuze kunstvaardigheden tho. Plus het is mooi gedaan,' schreef iemand.

@th3victorygarden

As promised, the original ❤️

♬ Peter Pan - The Disneylanders

Een andere gebruiker merkte op: 'Het is best wel stoer. Ik zou geloven dat het van een videospel komt als je dat in de plaats zou zeggen. Een derde schreef: 'Het is wel schattig! Vriendin heeft het geweldig gedaan en de tatoeëerder ook.

Anderen deelden soortgelijke verhalen, waarbij een schreef: "Een tekening dat mijn zoon tijdens kunstles maakte, hing 10 jaar in een lijst in mijn keuken voordat hij me vertelde dat het niet van hem was. De leraar gaf ze verkeerd terug."

Heeft ze toch een bijzonder verhaal aan haar tattoo over gehouden.

Gepubliceerd op: 15 april 2021

×