Met dit geniale mondkapje kun je mensen hilarisch trollen

Zo ongeveer direct vanaf het begin van de uitbraak van de pandemie in Nederland is er discussie over het wel of geen nut hebben van het dragen van mondkapjes. Lang verhaal kort, besloot de regering uiteindelijk alsnog tot het verplichten van de maskers. 

Muilkorf

Toch is nog lang niet iedereen het eens met de maatregel. Daarbij is er een groep die 'onder protest' toch maar een 'muilkorf' opdoet, en er is een groep die het ding dan maar half om hun kin heeft hangen en dus hun mond en neus provocerend onbedekt laten. Alles om maar te laten zien dat ze het er niet mee eens zijn.

Trollen

Voor deze mensen is er nu een mondkapje, waarmee ze toch kunnen protesteren tegen de muilkorf plicht, maar dan zónder daarbij de regels te overtreden. Dit kan namelijk met dit geniale mondkapje, waarmee je mensen heerlijk kunt trollen. Want reken maar dat je veel aangesproken gaat worden...

Check hier hoe goed je mensen kunt trollen met dit geniale mondkapje:

Etterbak

Met behulp van dit masker kun je als mondkapjesweigeraar voorkomen dat je in vervelende situaties terecht komt, zoals in het geval van dit etterbakje die een grote mond opzette, toen hij door een agent in burger werd gearresteerd in een supermakrt. De beelden hiervan check je hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 10 februari 2021

Tags