Monique Westenberg drijft 'subtiel' de spot met Sarah Soelen

Monique Westenberg en Sarah van Soelen hebben niet zoveel gemeen, behalve het feit dat zij dezelfde ex delen: André Hazes. Dat is je vast niet ontgaan. Dat de twee elkaar niet mogen, is ook geen nieuws meer. En dit laten ze dan ook duidelijk weten met heel 'subtiele' sneren over en weer. Nu is het weer raak!

Monique Westenberg en Sarah van Soelen

Monique en André en Sarah

Monique en André hebben een kind samen, dus de kans is groot dat Sarah van Soelen aan het kortste eind trekt wat betreft het hart van André veroveren. Er gaan zelfs speculaties rond dat Monique en André weer bij elkaar zijn. Of dat nu écht het geval is moeten we natuurlijk - zoals elke keer - weer even afwachten. 

Sneren

Over sneren gesproken: Sarah is ook niet helemaal moeder Teresa. Zij haalt ook regelmatig uit naar Monique op juicekanalen. Monique pakt haar sneren op een andere manier aan en doet dat door middel van haar kleding. Haar kleding is het niet per se, want het zijn dus Sarahs kleren... Beetje bijzonder is het wel.

Dezelfde kleding?! 

We weten niet zo goed wat het idee erachter is. Is het een vorm van dominantie tonen? We tasten in ieder geval in het duister. Mocht iemand dat wel weten, laat het ons dan vooral weten. Het is inmiddels een bekend riedeltje geworden namelijk, dat valt wel te zien aan onderstaande foto's die juicekanalen delen:

 

Gepubliceerd op: 4 december 2021

Bron

×