Monique Westenberg haalt flink uit naar Sarah van Soelen

Er is weer drama in de hoek van André Hazes en Sarah van Soelen. Er gingen geruchten rond dat Sarah zwanger zou zijn van André. Die geruchten zijn inmiddels ook bekend bij de ex-vriendin van André: Monique Westenberg. Zij doet daar op haar eigen manier toch een plasje over. 

Zwanger?!

Gisteren kon je al lezen dat Rachel Hazes van niks afwist. De twee waren door roddelblad Story gespot in een babywinkel, maar zij wist geen zwangerschap te bevestigen. Waarschijnlijk shopte de twee voor de aankomende kinderen van Sarahs vriendin en Andrés neef. Toch wilde Monique daar ook nog iets over kwijt in haar Instagram Stories.

Monique haalt uit

André is samen met Sarah erg veel in het nieuws geweest, veelal negatief. Monique plaatst een erg cryptische Instagram Story met de volgende tekst: “You can’t be pro women while doing someone’s man. You can’t be pro women if your happiness is built upon another woman’s pain and misery.” Er is geen achtergrondinformatie voor nodig om te begrijpen dat Monique doelt op Sarah van Soelen. Oei, oei, oei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@moniquenoell)

Gepubliceerd op: 14 oktober 2021

Bron

Tags