Monique Westenberg laat Dré huilen van spijt met prachtige strand shoot

Monique Westerberg heeft een pittige tijd achter de rug, nadat haar verloofde en vader van haar kind, André Hazes jr., haar voor de tweede keer in iets meer dan een jaar verliet voor een andere vrouw. Met een prachtige bikini shoot geeft ze in ieder geval treffent antwoord na de moeilijke periode in haar leven.

monique westenberg

Geen stuiver waard

Nadat zijn uitstapje naar Bridget Maasland kwam André Hazes vorig jaar met hangende pootjes terug bij Monique, en liet daarbij aan de hele wereld weten hoe stom hij was geweest en dat Monique de enige echte ware liefde voor hem was. Zijn mooie woorden bleken echter geen stuiver waard te zijn, toen hij er enkele maanden geleden opnieuw vandoor ging, deze keer met het 25-jarige Instagram-model Sarah van Soelen. 

Prachtige bikini shoot

Monique blijkt echter niet bij de pakken neer te gaan zitten. Onlangs postte ze al foto's waarop te zien was dat ze keihard aan de slag aan het gaan was in de sportschool, en dit heeft zijn vruchten wel afgeworpen, zo blijkt uit de prachtige bikini shoot die ze op het strand deed. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat André Hazes weer vol spijt aan de voordeur staat.

Check de prachtige strandfoto en meer van Monique Westenberg hier:

Bron en beeld: Instagram

Gepubliceerd op: 17 juni 2021

Tags

×