Must have van het moment: de luxe hotdog bank!

Soms kom je van die pareltjes op het wereldwijde web tegen waar je denkt: dit moét ik hebben! Vooral als je gek bent op vreemde objecten en details zal je dit regelmatig meemaken. Deze bank is zo'n pareltje waar we het over hebben!


 

Interieurspullen

Het leuke aan interieur is dat je er zoveel mee kunt afwisselen. Eerder postte we al een artikel over een een vet hondenbedje en een over een compacte vaatwasser van de Lidl. We hebben wederom een goede toevoeging van jouw interieur gevonden: een hotdog bank!
 

Hotdogs (of hamburgers?)

Ben jij gek op hotdogs en zou je ze het liefst altijd eten? Dan doe je dat natuurlijk het liefst op een bijpassende bank. Zoek niet meer verder! Studio Job heeft een bank ontworpen in de vorm van een hotdog. De bank is onderdeel van de Blow Collection en heeft ook een hamburgerstoel. De hotdog bank en hamburgerstoel check je hieronder:

 

Prijs

Voor zoiets vets hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. De bank kost maar liefst 7.000 Amerikaanse dollars, dat komt neer op zo'n 5.700 euro. Nog slechter nieuws: het komkommer- en tomatenkussen zit hier nog niet bij... Daar ben je dan weer tussen de 1.200 en 700 euro voor kwijt. Tsja, het leven als een hotdogliefhebber is zwaar. 

Gepubliceerd op: 5 juni 2021

Bron

Tags