'Naar Dubai vertrokken Gordon laat zijn hondje Toto achter in Nederland'

Als je dol bent op je hond, zal je er alles aan doen om deze dichtbij je te hebben. Maar bij Gordon is dat helaas niet het geval, omdat hij samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey is geëmigreerd naar Dubai, maar zijn Franse Bulldog mocht jammer genoeg niet mee. Die is achtergebleven in Nederland. Dit beweren onder meer website Ditjesendatjes.

gordon

Dierenliefhebber

Dit is namelijk het vierde hondje van Gordon, dus dat hij zijn hond zou dumpen werd al sinds januari voorspeld door verschillende critici. Vooral Gerard Joling kon zijn mond niet houden als het over het nieuwe hondje van Gordon ging."In deze tijd moet je geen hondje kopen”, zei hij in Shownieuws. "Er is een run op. Dan moet je zó ontzettend uitkijken dat het niet doorgefokt is.” Gerard vreesde meteen dat Gordon Toto bij het 'grofvuil' zou zetten, omdat dit al het vierde hondje is die hij heeft gekocht. Dan is hij het straks weer zat en dan… Maar goed, hij moet het zelf weten.”

Boos

Gordon werd enorm boos om de uitspraken van Gerard en zei ,,De juiste keuze gemaakt om voor goed afstand van Gerard te doen. Als ik iemand terecht bij het grof vuil heb gezet, is hij het wel”, schreef hij op Instagram. Maar nu blijkt Gerard wel gelijk te hebben, want hoewel niemand na deze commotie verwachtte dat Gordon zijn hondje Toto achter zou laten, heeft hij het toch gedaan. Instagram-account Reality FBI meldt namelijk dat hondje Toto niet is meeverhuisd naar Dubai. Hij heeft Toto achtergelaten bij Kim Malou, die bekend van een talentenshow waarin Gordon jurylid was.

gordon hondje

Gepubliceerd op: 21 september 2021

Tags

×