Netflix lanceert binnenkort gratis versie!

De mensen onder ons die geen Netflix kunnen permiteren kunnen binnenkort juichen, want Netflix zal met een gratis account uitkomen. Het gratis account zal namelijk wel beperkingen krijgen, maar ondanks dat zal je toch kunnen genieten van leuke films.

netflix gratis versie

Gratis account

Andere streamingdiensten zoals Spotify en Youtube hebben altijd een gratis versie ter beschikking gehad. Netflix wilt nu ook meespelen en heeft dus een aankondiging gedaan over een gratis account. Zij hebben de gehele westelijke markt al veroverd en nu wil Netflix zich richten op andere landen zoals India. Omdat in landen als deze het gemiddelde inkomen lager is dan hier heeft Netflix besloten de bevolking een handje te helpen en verschillende ‘Netflix Original’ gratis aan te bieden. De eerste test wordt gedaan in Kenia. de Kenianen kunnen nu gratis een account openen en van films en series genieten. Zij hebben voor Kenia gekozen, omdat Netflix een nieuw publiek wilde. Het land Kenia heeft momenteel nog erg weinig gebruikers, dus dit is een geweldige manier om de mensen te laten proeven van het westerse netwerk.

gratis netflix

Beperkingen

Er zijn natuurlijk enkele beperkingen aan verbonden. De mensen die een gratis abonnement nemen zullen dus verschillende films en series gratis ter beschikking krijgen, maar als je verder wilt kijken zal je moeten dokken. Wie wil er nou een halve serie kijken? Juist, niemand. Verder kun je alleen vanaf je telefoon streamen. Vanaf je telefoon naar je televisie casten gaat hem ook niet worden want deze functie is niet beschikbaar voor de gratis versie. Daarnaast zal het gratis account de komende tijd alleen in armere landen ter beschikking gesteld worden.

VPN

Wil je ook wel gebruik maken van de gratis verie van Netflix? Dat kun je eenvouig fixen door even een VPN account aan te maken zoals die van NordVPN, en je locatie in te stellen als een van de landen waar de gratis versie beschikbaar is.

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Tags