Netflix onthult opnieuw beelden laatste seizoen La Casa De Papel!

Onlangs postte we al een trailer van het laatste seizoen van La Casa De Papel en nu zijn er opnieuw beelden verschenen... maar sinds vandaag heeft Netflix échte beelden naar buiten gebracht van het laatste seizoen! Mocht je nog niet zover zijn: lees dan vooral niet verder i.v.m. spoilers!

​ 

Seizoen 5 

Het laatste seizoen zal in twee delen verschijnen: het eerste deel komt op 3 september uit en het laatste deel 3 december. We moeten er wat voor over hebben! Dit kan ook niet anders dan weer een topper van een serie worden. Dat bewijzen ook de nieuwe beelden die Netflix vandaag op social media heeft geplaatst.
 

Eerste beelden LCDP

Seizoen 5 zal gaan over de bende die al 100 uur zit opgesloten in de Spaanse bank. Sierra heeft El Profesor gevangen genomen. Nu ze hem kwijt zijn, weten ze nu van wanhoop niet meer wat hun volgende stap zal zijn. Als dat al niet erg genoeg is, moeten ze het ook nog opnemen tegen het leger. We staan allemaal te trappelen om te zien hoe het seizoen zich gaat ontwikkelen. 
 

Nog éven wachten

We kunnen in ieder geval van deze beelden concluderen dat er weer een goed seizoen op ons staat te wachten. Check de beelden hieronder maar! Check hier de trailer van het laatste seizoen van La Casa de Papel:

Gepubliceerd op: 3 juni 2021

Bron

Tags