Nieuwe teaser verschenen van Dexter seizoen 9

Enige tijd geleden verscheen het heugelijke nieuws dat er een nieuw seizoen van Dexter in de maak is en afgelopen week verscheen de eerste teaser van de absolute hitserie over de sympathieke moordenaar. Vandaag dropte Showtime opnieuw beelden om ons op te warmen voor seizoen 9.

dexter seizoen 9

Dubbelleven

Het eerste seizoen van Dexter, die wordt gespeeld door Michael C. Hall, verscheen in 2006 en werd al snel een van de populairste series van de afgelopen jaren. In Dexter volgen we forensisch technicus van de politie Miami Metro, die een dubbelleven leidt als seriemoordenaar, door af te rekenen met andere moordenaars die hun straf weten te ontlopen. Seizoen 8 kwam in 2014 uit en zou het laatste seizoen van de serie zijn.

Nieuw einde

Het einde van Decter draaide uit op een grote teleurstelling onder de fans, zo blijkt wel uit een waardering van 4,6 op de bekende reviewsite IMDB. We zagen hoe Dexter, na de dood van zijn zus Debra, zijn eigen dood in scène zet en zijn vrouw en zoontje naar Argentinië laat ontsnappen. Seizoen 9 zal zich 10 jaar later in de tijd afspelen en Dexter krijgt dus een herkansing om het teleurstellende einde alsnog goed te maken. Dexter seizoen 9 zal uit 10 afleveringen bestaan en naar verwachtingen vanaf komende herfst te zien zijn.

Check de tweede teaser van Dexter seizoen 9 hier:

Bron en beeld: 9GAG

Gepubliceerd op: 30 april 2021

Tags

×