'Nieuwe vriend' Monique Westenberg reageert op geruchten

Monique Westenberg maakte onlangs een vriendinnentripje naar Bonaire, waar zij een heel gezellig tijd gehad heeft. Zo gezellig, dat er geruchten rondgingen dat de ex van André Hazes daar zelfs nieuwe liefde zou hebben gevonden. Ze zou op een feestje ze aan de praat zijn geraakt met de dj, Vinny, en vervolgens wat tijd met elkaar doorgebracht. Uiteraard wordt het allemaal ontkent door het management van Monique, maar Vinny heeft inmiddels zelf gereageerd op de geruchten.

Vertrokken met de dj

Monique ging met zestien vriendinnen op reis naar Bonaire om daar even los te gaan, omdat één van haar vriendinnen vijftig jaar geworden is en dat werd groots gevierd. Monique wist op één van feestjes de aandacht te trekken van de dj Vinny James, en zij vertrokken na het feestje om wat tijd samen door te brengen.

Reactie van Vinny

De geruchten werden direct verspreidt en volgers vroegen zich af of Monique nou echt een nieuwe liefde gevonden heeft. Het management van Monique besloot te reageren en heeft dus alles ontkent. "Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is”, liet het management aan Shownieuws weten. Maar op Instagram Reality.fbi is er een screenshot gedeeld waarin Vinny zélf bevestigt dat hij in Bonaire tijd met Monique heeft doorgebracht. Verder heeft hij ook laten weten dat hij met Monique ‘ervandoor is gegaan’. Maar of de prille liefde ook gaat leiden tot meer, zullen we moeten afwachten.

Gepubliceerd op: 22 oktober 2021

Tags

×