Ober kan op zoek naar nieuwe baan nadat hij twee dames in de fik steekt

Op 14 april is het een half jaar geleden dat de restaurants in Nederland de deuren hebben moeten sluiten. Een half jaar! Zes maanden lang zijn we niet wezen uiteten en buiten de deur gaan lunchen en ontbijten. In Mexico mogen ze dat nog wel!

Verjaardag vieren

De mensen in Mexico are living the life dat ze gewoon naar hun favoriete restaurant kunnen gaan. De dames in bovenstaande video gingen naar het restaurant om de verjaardag van één van hen te vieren. Iedereen die jarig is geweest en uiteten gaat, weet dat het personeel dit vaak op een bijzondere manier viert: met vuur(werk)!
 

In vuur en vlam

In Mexico is dit niet anders, dus dat de ober aan kwam lopen met een cocktail die in de fik staat is niet heel gek! Tot dat moment ging het allemaal nog goed en aardig, maar dat liep niet helemaal met een sisser af. Hij zette zowel de jarige als één van haar vriendinnen per ongeluk in de fik. Eh... ja. Kijk de video hieronder maar! Of de ober na zijn stomme actie is ontslagen? Wij gokken van wel! Lijkt ons niet meer dan een gezonde keuze van zijn werkgever...
 

 

Gepubliceerd op: 13 april 2021

Bron

Tags