'Ondankbaar zeikwijf' in LLDL zorgt voor woede bij kijkers: 'Die komt nooit aan een man'

In de datingshow Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden een aantal dagen bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat er iets opbloeit. Dit gaat soms goed en regelmatig ook fout, of zelfs heel erg fout. Hoe dit gaat aflopen, zien we later, maar Stephanie, een van de nieuwste deelneemsters van het programma zorgt voor flinke woede bij kijkers vanwege haar enorme ondankbaarheid.

lldl ondankbaar zeikwijf

Zelfgemaakte hamburgers

In een eerder fragment zagen we al dat Stephanie en Danny niet bepaald op één lijn liggen qua eten, waarbij Stephanie aangaf vooral kip en hamburgers te eten. Danny had eigenlijk al plannen om haar te verrassen met het eten, maar besluit ter plekke om zelf hamburgers te gaan maken. In een nieuw fragment zien we hoe de twee aan het eten zijn, waarbij Stephanie niet bepaald onder de indruk is van Stephan's zelfgemaakte hamburgers en friet, en maakt dit in niet mis te verstane woorden duidelijk: "Proost, op je mislukte eten."

Reacties

De dame scoort dan ook bijzonder weinig punten bij kijkers, zo blijkt wel uit de vele boze reacties onder de video op de LLDL-Facebook pagina. Zo schrijft iemand: "Jezus wat een ondankbaar zeikwijf helemaal niks mee genomen, super ondankbaar, zegt dat ze dikke voorbij loopt maar zelf is ze niet de slankste ik had meteen weggelopen", en een ander: "Hij doet zo z'n best. Maar voor haar is niets goed. Zeikerd. Vandaar dat ze ook nog steeds vrijgezel is. Die komt nooit aan een man. Hard rennend naar huis."

Check het fragment met de superondankbare LLDL-deelneemster hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd op: 8 juni 2021

Tags