Onderzoek toont aan dat staren naar borsten gezond is

Staren naar borsten, iets dat mannen (maar ook zeker vrouwen) veelvoudig doen. En nu is er ook een verdomd goede reden om het nog vaker te doen! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat staren naar borsten hartstikke gezond is voor je. 

De Duitse Dr. Karen Weatherby uit Frankfurt deed geruime tijd onderzoek naar het staren van borsten. Hij liet daarbij de ene helft van de tweehonderd mannelijke poliklinische patiënten wel naar borsten staren, terwijl de andere moesten proberen om niet naar de borsten te kijken. Daar kwam hij er achter dat tien minuten lang staren naar de borsten van een vrouw gelijk is aan dertig minuten intens trainen (hardlopen bijvoorbeeld). Tevens concludeerde Dr. Karen Weatherby dat mannen die op dagelijkse basis naar de borsten van vrouwen zaten te staren, lagere bloeddruk, langzamere rustpols, evenals minder gevallen van coronaire hartziekte hadden. 

"Sexual excitement gets the heart pumping and improves blood circulation," zo legt Dr. Weatherby uit. "There's no question: Gazing at breasts makes men healthier."

Ja, echter is er helemaal geen een stuiver van waar, helaas. Het onderzoek zou in New England Journal of Medicine gepubliceerd moeten zijn, maar dat is helemaal nooit gebeurt. Het enige dat een beetje wordt aangetoond is dat een postitieve houding een belangrijke rol speelt bij een gezonde levensstijl. 

Gepubliceerd op: 13 december 2017

Tags