Ongeluk door dronken bestuurder zorgt voor Brabants tokkie-festijn

Sinds het verschijnen van de sketches en film van New Kids, weet heel Nederland dat je voor het vinden van echte tokkies in Brabant moet zijn. Volgens Brabanders zelf wonen moet je voor de opper-tokkies echter naar Helmond. Een video van een ongeluk die momenteel rondgaat lijkt daar het ultieme bewijs van te zijn.

Met slokkie teveel op achter het stuur

Wat er precies aan de hand is, is niet helemaal duidelijk, maar de situatie lijkt als volgt te zijn: iemand is met een slokkie teveel op, achter het stuur gekropen, en heeft daarbij een ongeluk veroorzaakt waarbij er een flinke ravage is aangericht. Daarbij heeft hij blijkbaar ook de auto van Koning Tokkie (uiteraard volledig onder getatoeëerd, op slipper en t-shirtloos) aan gort gereden. Die geeft hem dan ook een stevige corrigerende poffer op zijn neus.

Straatfeest

Al met al is het chaotisch maar desondanks een gemoedelijk Brabants tafereel, en eigenlijk zit je vooral te wachten voordat iemand besluit de worstenbroodjes en een paar kratten bier tevoorschijn te halen en het ongeluk binnen de korste keren te laten veranderen in een gezellig straatfeest. Only in Brabant!

Bekijk het tokkiefestijn nadat een dronken bestuurder een ongeluk veroorzaakt hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 10 maart 2021

Tags