Ontwerpfoutje: Studentenflats Middelburg vormen vies woord

Misschien hou je van de jaren 20 woningen of ben je een sucker voor moderne gebouwen. Iedereen heeft in ieder geval z'n eigen smaak, maar of deze nieuwe studentenflats in Middelburg bij iemand in de smaak valt? Dat vragen we ons af...
 

Studentenflats

Architect Taco Tuinhof van het bureau Rothuizen kreeg de eer om nieuwe studentenflats te ontwerpen in het Zeelandse Middelburg. Een leuke klus natuurlijk, maar de uitwerking is helaas wat minder... Het viel een inwoner van Middelburg namelijk op dat de opstelling van de drie studentenflatjes een heel bijzonder woord vormen.

Ongemakkelijk

Er staat namelijk duidelijk 'lul' in de vorm van drie flats. Nu is het niet per se dat de fout bij Taco Tuinhof ligt, want die plannen hoe hoog de gebouwen mochten worden, was al duidelijk het het jaar 2000. De flats staan er nog niet, maar er is wel al duidelijk gemaakt hoe het eruit komt te zien naar aanleiding van een foto. Deze foto is bewerkt zodat bewoners in Middelburg kunnen verwachten hoe de woningen eruit komen te zien. 

Uitzicht

Als de gebouwen af zijn kijken de bewoners van de wijk Dauwendaele tegen de 'lul' aan. Vanuit het centrum van Middelburg zijn de gebouwen eveneens te zien, maar dan staat het woord 'gelukkig' in spiegelbeeld. Foutje, bedankt! 

Check de studentenflats in Middelburg die een vies woord vormen hier:

Studentenflats Middelburg

 

Gepubliceerd op: 9 september 2021

Bron

NOS

Tags