Je kunt nu een opblaasbare tank mét werkend waterkanon kopen

Je kent natuurlijk de opblaaskrokodil, de zwemband in de vorm van een autoband en natuurlijk de flamingo waar je lekker in kunt chillen op het water. Toch vervelen deze standaard opblaasdingen op den duur. Daarom zijn we ook zo blij met deze ontwikkeling op de opblaasbare speelgoed-markt. 

Zwemmen en chillen

In de zomer naar de zee, het zwembad of een meertje toe is één van de beste dingen die je kunt doen. Lekker afkoelen en chillen. Je kunt die twee dingen ook combineren door te kiezen voor een opblaasband of een opblaaskrokodil. Kán je doen, maar je kan ook kiezen voor een opblaasbare tank!
 

Opblaasbare tank met waterkanon

Ja zeker, je hoort het goed: een opblaasbare tank! Er is ruimte voor één persoon, maar we raden je aan om er meerdere te kopen met je vriendengroep. Er zit namelijk een fantastisch detail bij. De tank heeft een werkend (!) waterkanon waarmee jij en je vrienden oorlogje kunnen spelen. Laat dat jongetje in je maar weer los! 

Beetje prijzig

Het kost helaas geen tientje, maar dat begrijpen we. Het is nou eenmaal een vet ding! Je bent er in ieder geval 152 euro aan kwijt. Je kunt 'm bestellen via Amazon. Mocht -ie door alle interesse uitverkocht zijn, kun je ook even gluren op Bol.com. Daar zijn goede alternatieven te vinden! 

 

Gepubliceerd op: 6 juni 2021

Bron

Tags