Ophef over pijnlijke opmerking van Eddie de Clown

Veel mensen zijn wel bekend met Eddie Clown, die in Walibi wordt gespeeld door acteur Rudy Hellewegen. Eddie knoopt met veel mensen een gesprekje aan, waarbij hij nogal eens bot uit de hoek kan komen. Een video van hem waar hij een Turkse jonge flink aanpakt, ging een paar jaren geleden viraal. Nu is er ophef ontstaan over een video die momenteel rondgaat, omdat mensen vinden dat Eddie net even de grens is overgegaan.

eddie de clown

 

Opmerking

Op TikTok is er een enorme ophef op een video die een meisje gemaakt heeft met Eddie toen zij wilde flexxen met het aantal volgers die ze heeft. De ophef gaat over de opmerking die Eddie gemaakt heeft in de video, wanneer het meisje vertelt dat haar beide ouders overleden zijn, wat een beetje verkeerd valt bij sommigen. Eddie doet dit al jaren en mensen gaan daarom juist met hem in gesprek. De opmerkingen die Eddie maakt moet je heus niet zwaar opvatten, want alles draait om kiek.

Hieronder kunt u de video bekijken met de opmerking: 

@eddiedeclownfanpage

Eddie en tiktok ##walibi ##eddiedeclown ##eddie ##halloweenfrightnights ##frightnight ##walibiholland ##darknesstakesover ##viral ##halloweenevent ##hfn ##fn

♬ origineel geluid - Eddiedeclown

Gepubliceerd op: 13 oktober 2021

Tags