Patrick Laureij verzint nieuw toepasselijk en politiek standje

We zijn het allemaal een beetje zat aan het worden: de Nederlandse politiek. We zijn een half jaar verder en we hebben nog steeds geen nieuwe formatie en die keuzes die hele tijd worden gemaakt... not our cup of tea. Gelukkig gaat stand up-comedian Patrick Laureij er op een grappige manier mee om! 

In bed belanden

Het weekend staat weer voor de deur en we kunnen nog steeds niet 100% uit in clubs. Dat wordt niet flirten en bij iemand thuis in bed belanden. Of wel?! Volgens stand up-comedian Patrick Laureij kun je dus gewoon je gang gaan (met wederzijds consent uiteraard), want je kunt nu juist seks hebben in stijl! Politiek-stijl om het zo maar even te noemen.

Nieuw seksstandje

Laureij heeft namelijk een nieuw seksstandje bedacht, namelijk: de demissionares. Helemaal in stijl met de staat van het huidige kabinet in Nederland. In het programma Dit Was Het Nieuws van AVROTROS legt hij uit wat het seksstandje inhoudt. Het is nog maar even afwachten of het standje wel of niet iets voor jou is. Wie gaat 'm vanavond eens uitproberen?! Stuur even een review'tje anders. Have fun!

Check vooral Patricks uitleg in de video hieronder (vanaf 11.30 minuten):

Loading Video...

 

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Bron

Tags