Patty Brard in de bres voor 'stoute' André Hazes: 'Ik glij daar toch keihard voor'

André Hazes heeft zijn sympathie voor een groot deel van Nederland wel verloren, door de moeder van zijn zoontje André, Monique Westenberg, voor de tweede in iets meer dan een jaar te verlaten voor een andere vrouw, deze keer voor het 25-jarige model Sarah van Soelen. In Shownieuws heeft Dré echter nog altijd een bondgenoot. Patty Brard springt in het roddelpraat-programma in de bres voor haar vriend.

patty brard andre hazes

André massaal uitgekotst

De afgelopen tijd is het leven van André Hazes weer smullen geblazen voor de Nederlandse roddelpers en wordt iedere scheet die hij en Sarah laten flink uitvergroot. Het Nederlandse publiek gaat daar flink in mee en de Amsterdamse volkszanger wordt op social media dan ook massaal uitgekotst. Bij Shownieuws zijn ze echter nog wel gek op Dré, en worden erg dagelijks items aan hem gewijd.

Stoppen met bashen

Patty Brard deed zaterdag dan ook een oproep: “Oh, oh, oh, dat kind. Ik hou wel van die eerlijkheid van die lieve jongen. Echt, het is een stouterd en daar ga je weer: ik glij daar toch keihard voor”, aldus de presentatrice, die zegt dat het 'bashen' maar eens afgelopen moet zijn.  “Ik vind eigenlijk dat iedereen een beetje moet stoppen met die gozer te overladen met ellende en lelijke reacties op dat Instagram, want het is gelopen zoals het is gelopen. Daar kan die jongen ook niet ehhh… veel aan doen.”

Reacties

 

Zoals te verwachten, valt de oproep bij veel kijkers helemaal verkeerd, zo laten ze massaal op de Facebook-pagina van het programma weten. Ene Joke schrijft: “Nou Shownieuws, jullie zitten in een keer Andre Hazes op te hemelen, maar het feit blijft: hoe hij Monique heeft behandeld, dat lopen jullie finaal voorbij!!!”, en Yolanda: “Gisteren op tv ook één en al lof voor Andre en zijn schoonvader. Man man man, rot toch op zeg.” Annie vult aan: “Shownieuws houdt de Hazes-mensen de hand boven het hoofd. Kunnen niets verkeerd doen in hun ogen.” Ook Patty moet het ontgelden: “Die Patty is zooooooo fake, ken haar al jaren, echt een gemaakt wijf. Moet heel snel van de buis worden gehaald.”

Bron en beeld: Mediacourant, Instagram

 

Gepubliceerd op: 9 mei 2021

Tags