Quarantaine-kind: peuter denkt dat alles een sanitizer-paal is

Loading Video...

We moeten ons realiseren dat er kinderen op de wereld zijn die niet beter weten dan de wereld waarin we momenteel leven 'normaal' is. Alles waar wij aan hebben moeten wennen, is voor jonge kinderen die zich geen andere situatie kunnen herinneren de standaard. Wat voor bizar gedrag dit met zich meebrengt, blijkt wel uit de video van dit peutertje.

Handen wassen

We dragen mondkapjes, we wassen onze handen stuk en we houden anderhalvemeter afstand. En dit allemaal zodat we zo snel mogelijk weer terug kunnen gaan naar het normaal zoals we die hiervoor kennen. Het meisje in deze video weet eigenlijk ook niet beter dat we voorzichtig moeten leven. Het wassen van je handen is héél belangrijk. Dat dit meisje goed heeft opgelet in haar omgeving bewijst het feit dat ze denkt dat op elke meter een handgel-paal is waar ze haar handen door kan laten ontsmetten. Lol! 

Smetvrees

We hopen wel dat ze geen smetvrees op loopt, maar voor nu is het vooral een grappige herinnering waar in de toekomst vast heel hard om gelachen gaat worden (en oké: nu ook :-)... En goed om te weten: ze is wel heel hygiënisch! 

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 20 februari 2021

Bron

Tags