Pikante schilderijen op Funda-foto zorgen voor rode oortjes!

Dankzij Funda kunnen we een kijkje nemen achter de voordeur van duizenden huizen. Zo kunnen we zien hoe sommige mensen er nogal een bijzondere smaak op nahouden wat betreft de interieur van hun huis, bijvoorbeeld de nogal pikante schilderijen die ze aan de muur hebben hangen, zoals ook bij onderstaand voorbeeld het geval is. 

funda blur

Prachtig schilderij

Kijk maar naar dit huisje die in Utrecht staat waar we een prachtig schilderij hebben aangetroffen. De algemene omschrijving luidt alsvolg: “Heerlijk huisje met ruimtelijk gevoel. Doordat er 2 slaapkamers boven zijn voelt het meer dan een huis dan een benedenwoning. De ruime woonkamer met vloerverwarming; badkamer, die nieuw afgewerkt is, voelt extra luxe voor ons. Het feit dat je toch een tuintje hebt met zon in de namiddag maakt het compleet. Heerlijk plekje achterin de tuin om te zo(e)nnen.”

Met de melk gemorst...

In de woning is volop kunst te vinden, zo ook aan de muur van de woonkamer, waar een aantal behoorlijk opvallende exemplaren hangen. Zo hangt er een doek met afbeelding van een vrouw die duidelijk flink heeft gemorst tijdens het drinken van een glaasje melk en hangt ernaast wel een hele bijzondere spreuk aan de muur. De vraag is nu of dit soort plaatjes er ook gewoon hangen wanneer de familie  met de kids langs komt om Kerst te vieren. 

Opvallend rood voorwerp

Eerder ging ook al dit Funda-huis viral vanwege een foto waar wel een heel opvallend rood voorwerp op de badkamer werd ontdekt.

pikante schilderijen funda

 

Gepubliceerd op: 23 november 2021

Tags