Pikkedieven krijgen speciale verrassing als ze alsnog komen betalen

Nadat er een aantal petjes waren gestolen uit de Bredase herenkledingwinkel West van eigenaar Christiaan Westergaard, besloot hij de beelden van de diefstal op zijn Facebookpagina te zetten. Al snel waren de twee pikkedieven bekend en belde hij ze om met het verzoek de petjes alsnog te komen betalen. De boefjes stemden hier mee in en Christiaan beloofde de politie er buiten te houden.

Wat hij er echter niet bij vertelde was dat ze zouden worden verwelkomd met een klein feestje. Christiaan had namelijk confetti en feestmutsen ingeslagen en aan de tattooshop aan de overkant gevraagd of ze in polonaise achter de jongens aan naar binnen konden komen lopen. Het resultaat? Dit heerlijke filmpje hieronder.

Moraal van het verhaal. Van je fouten moet je leren!

Steeldiefjes en confetti

Zo. Dankzij het vele delen waren de steeldiefjes binnen 2,5 uur bekend.We hadden beloofd het filmpje van Facebook te halen en onze vrienden van de politie niet in te lichten als de heren netjes kwamen afrekenen.Wat we niet hadden gezegd: Dat we de jongens er natuurlijk niet zomaar mee weg laten komen.Bij het passen van kleding kan er hier en daar nog wat confetti verschijnen. Het was het vegen meer dan waard!Bedankt allemaal!!

Geplaatst door WEST op donderdag 14 januari 2016

Gepubliceerd op: 17 januari 2016

Bron

Tags