Piloot tekent penis in de lucht tijdens het wachten om te landen

Een Lufthansa piloot heeft ervoor gezorgd dat het internet gisteren ontplofte, dit gebeurde nadat hij de vorm van een penis met zijn vliegtuig in de lucht had getekend.

De Duitse piloot vloog vlucht LH350 vanuit Frankfurt naar Bremen, maar was bij aankomst gedwongen om rond de luchthaven te blijven rond cirkelen. In afwachting van de landing op de luchthaven van Bremen, besloot hij een detour te namen. Waarnaar hij een penis met zijn detour besloot te tekenen. 

FlightRadar24, een website die commerciële vluchten en hun reizen bijhoudt, ontdekte dit patroon en plaatste het op hun Twitter-account. Uiteraard kwamen daarop meteen de eerste woordgrapjes binnen op Twitter:  "So they cocked up their first pass?" of "Come again?"! 

We weten overigens niet of het bewust door de piloot komt, of dat het simpel toeval is. Desalniettemin is het een goed verhaal. Het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurde. Vorig jaar testte een Australische piloot de nieuwe motor van een enkel propellervliegtuig toen ze in de lucht 'I'm Bored' schreef en verschillende penissen tekende.

 

Gepubliceerd op: 4 maart 2020

Tags