Poging tot fles sabreren door 'Graaf' Peter Gillis gaat compleet mis

Multimiljonair Peter Gillis kocht onlangs een nieuwe kasteel en website PureLuxe mocht langskomen voor een in zijn nieuwe woning. Zoals dat natuurlijk hoort bij de aankoop van een nieuwe woning wilde ook Peter het huis 'dopen’ met een fles champagnee, en iemand met de status van Peter ontkurkt een fles natuurlijk niet op de normale manier, maar door deze te sabreren. Was in ieder geval de bedoeling...

peter gillis

 

Kasteel

Multimiljonair Peter Gillis, bekend van het SBS-programma Familie Gillis kocht dit keer geen villa of vakantiepark, maar een kasteel. Dat kostte hem in totaal 5,5 miljoen en als je het aan ons vraagt ziet het kasteel er prachtig uit. We mogen nu praten van ‘GRAAF' PETER GILLIS maar dan moet hij nog even oefenen wanneer het gaat om het sabreren van een fles.  

Sabreren kun je leren

Houd de fles schuin omhoog en leg het champagnesabel eerst vlak op de fles met de scherpe kant naar de kurk gericht. Draai het champagnesabel nu iets, zodat de botte kant los van de fles komt en de scherpe kant nog steeds op de champagnefles blijft rusten.

Check de mislukte poging tot sabreren van een fles door Peter Gillis hier vanaf minuut 5:30:

Gepubliceerd op: 27 november 2021

Tags

×