Politie Parijs vindt leeuwen welpje in Lamborghini

Normaal gesproken kom je wilde dieren in dure sportauto’s alleen maar tegen in Dubai of in films zoals ‘The Hangover’. Maar niks blijkt minder waar, want tijdens een alledaagse routinecontrole op de Champs-Élysées. Troffen agenten aan boord van een Lamborghini een leeuwen welpje aan.

Het kleine leeuwtje heet Putin en is nog geen twee maanden oud en verblijft momenteel in een dierenpark. De Franse politie vondt het leeuwen welpje in de kofferbak van een Lamborghini. Ondanks dat het leeuwtje wat gezondheidsproblemen heeft gaat het redelijk goed met haar. De bestuurder van de Lamborghini is gearresteerd en voor het in bezit zijn van een exotisch dier.

Het is niet de eerste keer dat de Franse politie een leeuwen welpje vindt. Er is inmiddels een levendige handel ontstaan. Een paar dagen eerder werd er een leeuwtje gevonden in een garage in Marseille, vorige maand werd een welpje aangetroffen in het appartement in een Parijse buitenwijk. Nadat het welpje was overgeplaatst naar het dierenpark voor katachtigen hebben ze haar de naam Dadou gegeven.

 

Gepubliceerd op: 19 november 2018

Bron

Tags