Politie stopt vijf jarige autobestuurder op de snelweg na ruzie met zijn moeder!

Loading Video...

Bijzonder verhaal. De politie in Utah dacht dat ze een gehandicapte bestuurder hadden gevraagd om te stoppen. Het bleek echter een kind van 5 jaar te zijn die de auto bestuurde. 

Woordvoerder van Utah Highway Police zegt het volgende op Twitter erover : 

"One of our Troopers in Weber Co. initiated a traffic stop on what he thought was an impaired driver. Turns out it was this young man, age 5, somehow made his way up onto the freeway in his parents' car. Made it from 17th and Lincoln in Ogden down to the 25th St off-ramp SB I-15."

Nogal een opmerkelijk tafareel, maar de reden waarom de jongen auto aan het rijden was is nog unieker en absurder. De vijf jarige jongen kreeg namelijk ruzie met zijn moeder, nadat die geen Lamborghini wilde kopen voor hem. De jongen besloot daarop de auto van zijn moeder te pakken en naar Californië te rijden om zelf een sports super car te kopen. Met 3 dollar in zijn achterzak vertrok hij. 

Gelukkig raakte niemand gewond terwijl de jongen onderweg was. Hij moest precies op de rand van de stoel zitten om de pedalen te bereiken en de politie zei dat hij nauwelijks boven het stuur kon kijken om te zien waar hij heen ging. Overigens was het nog 12 uur rijden naar Californië van waar de jongen zich bevond..

Gepubliceerd op: 7 mei 2020

Tags