Je puppy alleen thuis laten is nooit een goed idee om deze reden

Na alle horrorverhalen te hebben gelezen over kinderen die je auto onderschilderen of juist zichzelf van een likje verf voorzien, heb je eindelijk de keuze gemaakt om een puppy te nemen. Maar dat dat ook niet het allerleukste kan zijn, dat bewijst deze video maar weer.

Schattige puppy

Het klinkt leuk: een vrolijke en energieke puppy waarmee je kunt wandelen, spelen en mee kan knuffelen. En het is natuurlijk heel schattig om alleen al naar te kijken! Maar, we moeten eerlijk zijn: er zit helaas ook een keerzijde aan deze übervrolijke puppy's, want het is niet altijd even makkelijk om je puppy dingen aan te leren. 's Nachts het huis uit, omdat je hond zijn plas nog niet kan ophouden en het vreten aan meubilair... 

Explosie van rotzooi

Deze vrouw dacht dat ze haar puppy inmiddels een korte periode alleen thuis kon laten, maar niets bleek minder waar. Ze kwam terug in een huis waarin een explosie van rotzooi heeft plaatsgevonden. Hoé dan?! 

Check de (schokkende) beelden van de puppy die even alleen werd gelaten hier:

Paardrijdende hond

Eerder zagen we de driejarige Verity, die haar hond Jenny aanleert  om op haar pony te rijden. En ja, dat lukt ook zelfs nog! Check de video hier om te zien hoe weird dat er eigenlijk uitziet. 

Bron en beeld: DailyBuzz

Gepubliceerd op: 29 januari 2021

Bron

Tags